Superbrein (Weldoordacht Nepnieuws van Denkraam)

Matrix (superbrein)In de Pauluskerk vertelt John ons dat de hele mensheid door middel van kunstmatige intelligentie, dat is eigenlijk computerdenkraam, tot één groot Superbrein verenigd zal worden. De bewoners van de Dieptestaat, die eigenlijk aan alle touwtjes trekken als het om onze toekomst gaat, hebben dat samen bedacht en zijn het aan het uitvoeren.

Al die corona vaccins die in u geprikt zijn en waarvan u in uw goedgelovige onwetendheid dacht dat het om uw gezondheid ging, hebben in werkelijkheid duizenden microchips van Willem van de Gaten in uw bloedbaan gebracht!

Die microchips zullen na omzwervingen door uw lichaam tenslotte allemaal boven in uw brein belanden, zodat Willem met behulp van zijn vele satellieten die om de Aardbol cirkelen u in de Gaten kan houden: waar u loopt, wat u koopt en wat u denkt. Langzaam maar zeker zal het computerdenkraam van die satellieten uw hersens her programmeren zodat er één wereldbrein ontstaat, natuurlijk in dienst van en geprogrammeerd door de bewoners van de Dieptestaat. Vergeet niet om uw derde prik te halen volgend jaar!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://denk-raam.nl/weldoordacht-nepnieuws-van-denkraam/

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.