Disclaimer

Wij streven ernaar dat onze informatie actueel, nauwkeurig, juist en dus betrouwbaar is. Toch kunnen fouten of onvolkomenheden niet worden uitgesloten. Denkraam kan daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld. Denkraam  kan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen die kunnen ontstaan als  de website niet goed werkt. Laat het ons weten als u fouten ontdekt of als u suggesties heeft ter verbetering.

Verantwoordelijkheden

De op onze websites opgenomen informatie is uitsluitend bestemd voor algemene informatiedoeleinden, opinie en achtergrondinformatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Denkraam kan de informatie op haar websites veranderen zonder dit vooraf kenbaar te maken.

Op deze website staan ook links naar websites die niet van Afdeling Basisberaad of Zorgbelang zijn. Denkraam is niet verantwoordelijk voor de informatie op andere websites en ook niet voor de manier waarop andere websites werken.

Wij doen alles om misbruik te voorkomen. Denkraam kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor berichten die door gebruikers van deze website via internet verzonden worden en evenmin voor berichten die op deze website geplaatst worden door gebruikers.

Auteursrechten

© Denkraam, behalve waar anders vermeld. Niets van deze website mag worden overgenomen, gekopieerd, vermenigvuldigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Denkraam. Wilt u een artikel of foto overnemen? Neem contact op met de redactie van Denkraam.

Contact opnemen met de redactie van Denkraam kan via:

Permanente koppeling naar dit artikel: https://denk-raam.nl/copyright/