RECHTELIJKE MACHTIGING

Ik heb weer een RM (rechtelijke machtiging) , terwijl ik me aan alle regels en voorwaarden gehouden heb , ik zit al in verzwaarden omstandigheden , omdat ik op de blink zit tussen voornamelijk TBSers . Ik zit er behoorlijk mee in mijn maag . Het protocol voor UDS (urine test) is ook nog eens aangescherpt , op dit moment moeten we onze broek op onze enkels laten zakken , en onze trui omhoog , en dat onder toeziend oog van de staf medewerkers , het is een ware stripshow , ik heb dan ook veel moeite met UDSen omdat als ik op het moment moet plassen , en ik mij zowat moet uitkleden , ik me eigen zo bekeken voelt , dat ik spontaan niet meer moet plassen , ik heb de afgelopen week dan ook veel kostbare potjes verspeelt , maar gelukkig ben ik schoon .

MEDICATIE
Ik heb door toedoen van een mede patiƫnt tot twee keer een kamer controle gehad , ze dachten dat ik wat verstopt zou hebben voor hem , dat was dus niet zo . Om even terug te komen over die rechtelijke machtiging , die heb ik gekregen door valse verklaringen , de psychiater beweerden dat ik mijn ouders bedreigt zou hebben , wat niet het geval is geweest , ik heb alleen een hoog oplopende discussie met hun gevoerd , over mijn honden . ook zij de psychiater dat ik een keer in de fout zou zijn gegaan , dat klopt ook niet helemaal , want hij heeft zonder mijn goedkeuring zomaar mijn medicatie verlaagd , terwijl ik juist heel goed functioneerde op mijn oude medicatie , ik was goed aan het schilderen , deed mijn taken goed , en mijn kook beurten ik was sociaal ook goed met iedereen dus ik was het daar niet mee eens . Ik mocht bij de blink mijn eigen medicatie uitzetten , en ik had toen nog mijn oude dosis uitgezet , dat was dus niet de bedoeling , maar om daarvoor mij weer een RM voor een half jaar te geven daar ben ik het dus niet mee eens , maar ik moet maar denken het is voor mijn eigen best wil .

VOEDSELBANK
Ik heb eindelijk een datum gekregen wanneer ik onder bewind ga , 1 augustus dan is de rechtszitting, dan wordt er eindelijk aan mijn schulden gewerkt , het worden 3 sobere jaren , weinig geld om van te leven , nog niet op vakantie , al 20 jaar niet , maar na 3 jaar moet ik schuld vrij zijn , dat is wel een goed vooruitzicht . Zelf lukt het mij niet om mijn schulden af te betalen , ik kom omdat ik bij de belasting een aanzienlijke schuld hebt niet in aanmerking voor zorgtoeslag of huur subsidie , dus ik zit behoorlijk in de knel , ik kan daardoor niet mijn eigen huis huren , of zorgverzekering betalen , want mijn zorgverzekering die ik nu moet betalen is bijna net zoveel als mijn zak en kleed geld regeling , namelijk 166 euro terwijl ik 200 euro zak en kleedgeld krijg , dan houd ik dus 44 euro over voor de rest van de maand , dat is dus geen optie , ik betaal daarom ook geen zorgtoeslag , en hebt daarom een aanzienlijke schuld bij de zorgverzekering .

NIEUW TIJDPERK

Ik hoop dat ik als ik onder bewind kom te staan dat ik geen boze brieven meer krijgt van de belasting zorgverzekeraar of gemeente , ik ben er klaar mee . Ik krijg straks 30 euro in de week en daar moet ik alles van kopen , ik ben benieuwd of dat gaat leuken . Met een beetje hulp van mijn familie , de voedselbank en kledingbank , hoop ik het te kunnen reden spannend . Ook op de blink is er de laatste weken een hoop gebeurd , er zijn jongens weggelopen of teruggeplaatst , dat geeft ook een bepaalde onrust , gelukkig gaat het met mij erg goed , ik doe zoals er van mij verwacht wordt , al mijn taken en verplichtingen goed , ik heb binnenkort een behandelplan bespreking met mijn reclassering coach en psycholoog , dan ga ik eindelijk naar de volgende stap , dan ben ik verder dan waar ik verleden jaar gestopt was , dan gaat er voor mij een nieuw tijdperk beginnen , iets waar ik nog al zolang op zit te wachten , namelijk op mijzelf wonen , niet meer in een groep , maar zelfstandig wonen en werken .
Groetjes Charles .

Permanente koppeling naar dit artikel: https://denk-raam.nl/rechtelijke-machtiging/

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.