Hersenstichting Sunset Walk!

Wanneer:
9 juli 2022 @ 19:30 – 20:30
2022-07-09T19:30:00+02:00
2022-07-09T20:30:00+02:00
Waar:
Noordwijk
Kosten:
Gratis
Contact:
Hersenstichting

Op zaterdag 9 juli lopen we de Sunset Walk! Met dit wandelevent vraagt Hersenstichting meer aandacht voor de onzichtbare gevolgen van een hersenaandoening. Ook wordt geld opgehaald om onderzoek te kunnen financieren dat bijdraagt aan een betere kwaliteit van leven. Schrijf je nu in en wandel mee in Noordwijk of vanuit huis! 

Leven met een hersenaandoening vergt een flinke dosis doorzettingsvermogen, optimisme en flexibiliteit. De impact die het heeft op het dagelijks leven, is vaak niet aan de buitenkant te zien. Daarom vragen we binnenkort twee weken lang aandacht voor de 4 miljoen mensen die leven met de onzichtbare gevolgen van hun hersenaandoening.

Om deze weken passend af te sluiten, organiseert de Hersenstichting de Sunset Walk! Wandel 9 juli met ons mee om meer onderzoek te kunnen financieren naar een betere kwaliteit van leven voor mensen met een hersenaandoening.

Loop je mee? In Noordwijk loop je 5 of 10 km. Is dit wat ver voor je of ben je minder goed ter been? Dan hebben we een speciale route van 3,5 km. Dit kan individueel of in een team. Is Noordwijk wat ver, of loop je liever in alle rust in je eigen omgeving? Dat kan, want je kan ook vanuit huis meedoen aan de Sunset Walk.

Schrijf je in voor de Sunset Walk die bij jou past! 

Datum: 9 juli
Locatie: Noordwijk of vanuit huis
Starttijd: Tussen 18:00 en 19:30 uur

Meer informatie

Inschrijven

Permanente koppeling naar dit artikel: https://denk-raam.nl/activiteit/hersenstichting-sunset-walk/

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.