Ik heb het net gegeten, het was heerlijk. Uit de losse pols verzonnen. En direct opgeschreven! 🙂
Groetjes, José.
Benodigdheden
- 1 aubergine
- 1 rode zoete puntpaprika
- Ca 200 gram champignons
- Gekruide paneermeel
- Ca 250 gram aardappelpuree
- 100 gram roomboter
- 1 eetlepel olijfolie
- Kruiden naar smaak
- Knoflookpoeder
- Kaas
Bereiding
Aubergine in plakken snijden, en in vergiet doen (zout naar smaak toevoegen). Laten staan zodat het vocht er uit gaat. Daarna even afspoelen en met keukenpapier droog deppen.
De puntpaprika in kleine stukjes snijden.
De ovenschotel invetten, en vervolgens de bodem bestrooien met paneermeel. Vervolgens de plakken aubergine over de bodem verdelen. Voeg de puntpaprika en champignons toe. Verdeel de aardappelpuree er overheen, en doe de roomboter in kleine stukjes erover. Voeg kruiden en knoflookpoeder naar smaak toe. Doe tenslotte plakken kaas er over heen.
Verwarm de oven voor op 190 graden. Doe de ovenschotel in de oven, met aluminiumfolie er over, voor circa 60 minuten. Haal 10 minuten voor tijd de folie er af.
Eet smakelijk!