Kom jij onze redactie versterken?

Vacature!Als redactielid ben je denk je mee, schrijf en publiceer je artikelen en bijdragen voor onze website denk-raam.nl en sociale media. Je doet dit samen met een redactie, welke bestaat uit vrijwilligers die voor het merendeel ervaringsdeskundig zijn. Denkraam is een website ‘voor en door’ cliënten van de geestelijke gezondheidszorg, maatschappelijke opvang en verslavingszorg.

Wat bieden we?

  • Een leuke functie in een gezellig team van vrijwilligers
  • Een vrijwilligersvergoeding, en reiskosten worden vergoed
  • Ondersteuning en begeleiding

Wat vragen we?

  • Je inbreng bij de wekelijkse redactievergadering op vrijdagochtend
  • Een bijdrage op de website, d.m.v. het schrijven van een artikel og gedicht, of het maken van foto’s of een illustratie.
  • Je hebt ervaring en of betrokkenheid met de ggz, maatschappelijke opvang of verslavingszorg, en je woont of verblijft in Rijnmond.

Laagdrempelig

We werken informeel, en zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen. Weinig ervaring met schrijven, maar wel bereid te leren? Bij Denkraam ben je zeker welkom! We kunnen je ondersteunen bij het schrijven en plaatsen van artikelen. Jouw ideeën zijn altijd welkom!

Basisberaad Rotterdam

Denkraam wordt ondersteund door Basisberaad Rotterdam. Basisberaad behartigt individueel en collectief de belangen van mensen in een kwetsbare positie in Rotterdam en omgeving. Basisberaad is gevestigd in het centrum van Rotterdam: Hoogstraat 66A.

Belangstelling?

Stuur een mail naar redactie@denk-raam.nl We nemen dan contact met je op en nodigen je uit voor een redactievergadering. Liever eerst meer informatie of vrijblijvend even kennismaken? Ook dan kan je een mail sturen!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://denk-raam.nl/kom-jij-onze-redactie-versterken/

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.