Het commentaar van José, die de recepten opstelt: “Het is echt heel lekker. Lekker met aardappelpuree en worteltjes en doperwtjes! Het moet wel een tijdje sudderen hoor, om de zure smaak van de tomaten weg te halen.” De aardappelpuree, doperwten en worteltjes zijn niet toegevoegd aan het recept, we nemen aan dat je dat zelf lunt maken 🙂
Ingrediënten
1 hele kip
2 grote uien
5 tenen knoflook in stukjes
masala
crispy chili olie
peper
paprika kruiden
zout,
olijfolie
ketjap (zoete)
blikje tomatenblokjes
klein blikje kokos melk
Bereiding
Kip in 4 stukken snijden en kruiden
In hapjespan olie en kip aanbakken en uit de pan halen
2 uien in halve kringen snjdem en fruiten in de pan met massala, de lnoflook en de chiliolie.
Tomatenstukjes erbij.
Doe de kokosmelk erbij en dan de ketjap.
Dan de kip er bij doen en lekker een poosje laten sudderen. Voeg naar smaak nog een paar crispy chili okie toe.
Eet smakelijk, en groetjes van José
