Basisberaad gaat verhuizen

Op 16 november 2020 opent Basisberaad Rijnmond haar deuren op de nieuwe locatie: Hoogstraat 66A in Rotterdam.  Op deze locatie in het centrum van Rotterdam heten wij iedereen uit Rotterdam e.o. welkom! Deze locatie betrekken we samen met onze collega’s van het team Gouda van Zorgbelang Inclusief. Ook Denkraam gaat mee naar de nieuwe locatie!

Alles waarvoor je terecht kan bij Basisberaad, blijven we bieden vanuit onze nieuwe, laagdrempelige locatie. Of het nu gaat om vragen over (toegankelijkheid van) de zorg, een crisiskaart, vragen of hulp bij (dreigende) dakloosheid, of trainingen rond ervaringsdeskundigheid: samen met jou werken we aan belangenbehartiging in de regio Rijnmond en versterking van mensen in een kwetsbare positie.

Samen met Zorgbelang Inclusief streven we naar een leefbare, zorgzame samenleving waar iedereen een volwaardige positie inneemt en met elkaar hieraan vorm geeft. Zorgbelang Inlcusief ondersteunt opdrachtgevers op het gebied van de gezondheidszorg, de langdurige zorg, de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), de geestelijke gezondheidszorg (GGz), de jeugdhulp en participatiewet en op het gebied van leefbaarheid. Je kunt daarnaast ook onafhankelijk advies en ondersteuning krijgen over zorg en welzijn via Adviespunt Zorgbelang.

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Metro-/treinstation Blaak is op circa 7 minuten lopen, en trams 21/24 (halte Burg van Walsumweg) stoppen op circa 5 minuten lopen. Met de auto? Dan kunt u het beste (betaald) parkeren in parkeergarage Kipstraat om de hoek.

De week voorafgaand aan de verhuizing zijn we gesloten en beperkt bereikbaar, en graag zien we u terug vanaf 16 november op onze nieuwe locatie.

Nieuwe adresgegevens

Bezoekadres

  • Hoogstraat 66A
    3011 PT Rotterdam
  • Tel:        (010) 466 59 62 (ongewijzigd)
  • Mail:     info@basisberaad.nl (ongewijzigd)

 

Bron: Basisberaad.nl

Permanente koppeling naar dit artikel: https://denk-raam.nl/basisberaad-gaat-verhuizen/

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: