Bami groentensoep

BleomkoolsoepIn deze koude maanden is het weer eens tijd voor een warme soep. Lieve José wilde weer een recept met ons delen!

Benodigdheden:

  • een (flinke) lamsschenkel
  • een kruidenbuiltje (vleesbouillon)
  • bouillonblokje (tuinkruiden)
  • Soep- of wokgroenten (Chinese of Thaise)
  • Circa twee nestjes dunne bami (naar smaak)

Bereiding

Schenkel, kruidenbuiltje en bouillonblokje met circa 1,5 liter water aan de kook brengen. Zodra het kookt op een laag putje zetten en een paar uur laten trekken.

Daarna de groenten erbij in de pan met wat knoflookpoeder, wat saoto soepkruiden toevoegen, en op het laatst wat chilipeper en de baminestjes erbij. Knijp de bami fijn als je het in de pan gooit

Eet smakelijk!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://denk-raam.nl/bami-groentensoep/

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.