Theatervoorstelling genomineerd

Theaterproductie ‘Wie is er nou gek of ik is een ander’, die vertoond wordt in het Rotterdamse Centrum voor Theater is genomineerd voor de Zorginnovatieprijs 2014. Dat is de prijs voor het meest innovatieve project in de provincie Zuid-Holland.

De theatervoorstelling ‘Wie is er nou gek of ik is een ander’ is een coproductie van professionele acteurs en de zorginstellingen Pameijer en Bavo Europoort.

Het gaat om levensverhalen van geestelijk gehandicapten en is gevuld met zang, dans en laat verschillende verhalen zien die voor iedereen te begrijpen zijn.

Voor de Zorginnovatieprijs werden 28 projecten ingediend. Inmiddels zijn er acht projecten genomineerd. De drie genomineerden met de meeste stemmen presenteren zich op het congres van woensdag 19 november, waar de toeschouwers de winnaar zullen kiezen.

Het theaterproject is het enige genomineerde Rotterdamse project.

De voorstelling ‘Wie is er nou gek of ik is een ander’ is nog te bekijken tot 15 februari volgend jaar in het Rotterdamse Centrum voor Theater in Delfshaven. Wilt u uw stem uitbrengen? Dat kan op de site www.zorgbelang-zuid-holland.nl.

Bron: Zorgbelang Zuid-Holland, dinsdag 28 oktober 2014

Permanente koppeling naar dit artikel: https://denk-raam.nl/19450-2/

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.