De Kramer ontvangt prijs

sanderDe Rotterdamse reporter en presentator Sander de Kramer heeft zaterdag 8 juni de Majoor Bosshardt Prijs tijdens het Majoor Bosshardt Gala in de Heineken Music Hall uitgereikt gekregen.

Met de onderscheiding zet het Leger des Heils mensen in het zonnetje die zich onbaatzuchtig nuttig maken voor de maatschappij. Sander de Kramer ontving de prijs waarop hij vanuit zijn persoonlijk idealisme aandacht vestigt op misstanden in de wereld. Daarnaast vermindert hij het leed van kanslozen. Met zijn stichting Sunday Foundation geeft hij ondersteuning op de vergeten plekken op aarde.

Sander de Kramer was onder meer hoofdredacteur van de Rotterdamse Straatkrant en presenteerde het KRO-programma De Wandeling. Hij begon zijn journalistieke loopbaan als sportverslaggever van het Rotterdams Dagblad.

Bron: NU.nl, dinsdag 11 juni 2013 

 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://denk-raam.nl/de-kramer-ontvangt-prijs/

2 reacties

  • Diny Schipper op 23 maart 2020 om 12:24
  • Reageer

  ik ben op zoek naar het artikel in de Straatkrant, waarbij Sander de Kramer zijn interview met majoor Bosshardt beschrijft. Met name de passage over de verschijning in de parkeergarage!
  Hopelijk kunt u mij hieraan helpen.

  Met vriendelijke groet,
  Diny Schipper
  Dordrecht

 1. Beste Diny,

  Ik kan u helaas niet helpen, ook Google biedt geen soelaas. Wellicht kan de redactie van Straatnieuws Den Haag/Rotterdam (de ‘opvolger’ van de Straatkrant) u verder helpen. Contact met ze opnemen kan via: http://www.haagsstraatnieuws.nl/contact/

  Met vriendelijke groet,

  Bas van Bellen, namens Denkraam

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: